VILKA ÄR VI?

Vi är det lilla företaget med stor passion och med rötterna i den småländska myllan. Med erfarenhet från både möbeldesign/produktion till import av brittiska och italienska sportbilar kan vi erbjuda dig husbilar av högsta klass!

Under många år har vi byggt upp ett brett kontaktnät både i Sverige och Europa bland de bästa aktörerna - allt för att ge dig som kund ett så tryggt och bra köp som möjligt. Att vi sedan åkt husbil sedan 1991 gör att vi kan ge många viktiga och bra råd inför köpet men även under resans gång - välkommen att besöka oss i Jönköping eller hör av dig via telefon/mail så ska vi göra vårt yttersta för att hjälpa Dig!

Micael Forsmyr

VD 

HUSBILAR

s3_edited.jpg

Söker du efter ny eller begagnad husbil? Då är vi din rätta partner. Med mångårig erfarenhet och ett stort kontaktnätt hittar vi bilen till dig - ny eller beganad!

Vill du ha hjälp med att sälja din bil? Vi hjälper till att förmedla den till ny ägare. Vi ombesörjer allt från rekonditionering till finansiering - välkommen med din förfrågan!

UTHYRNING

Hyrbilar_redigerad.jpg

Behöver du en husbil under kortare tid eller är du i begrepp att köpa en men känner dig lite osäker?

Då är det perfekt att hyra en husbil och prova det ljuva livet. Vi erbjuder bilar i flera storleksklasser och priser men alla håller högsta kvalitét. Din semesterresa ska andas lyx och flärd.

Vi kommer lansera uthyrning under 2021!

DESIGN

s9_edited.jpg

Behöver alla husbilar se likadana ut? Eller har du en äldre bil som du vill fräscha upp och göra modernare?

Vi hjälper dig med allt från design och montering av dekaler till fälgar och däck av högsta kvalitét - både i utseende men även när det gäller komfort. Utmana oss och kom med förfrågan!